Skip to content

Bilglas

Från och med 1 november 2013 så övergick vår bilglasverksamhet till Carglass Sweden AB.

Vi på Arnäs Glas har sedan 1960 kunnat erbjuda bilglasreparationer i våra lokaler i Svartby. Det kommer vi glädjande nog även att kunna göra i framtiden då Carglass förlägger sin verksamhet hos oss på Skortsedsvägen.

Den egentliga skillnaden är att du nu kontaktar Carglass istället, antingen klickar du dig dit nedan eller så ringer du 0770-18 03 27.

Carglass® är Sveriges ledande företag inom lagning och byte av bilglas. Inom Belron® -koncernen ger vi varje år service åt mer än 8 miljoner bilägare, vare sig det gäller att byta vindruta eller laga stenskott.

Vi på Carglass® har duktiga tekniker över hela landet så vart du än låter oss byta eller laga en bilruta på din bil, kan du luta dig tillbaka i trygg förvissning om att garantin för vårt arbete gäller så länge du äger bilen.

Som Sveriges ledande företag för stenskottslagning och byte av bilglas har vi dessutom ett nära samarbete med samtliga stora svenska försäkringsbolag, vilket gör att vi vid bilförsäkringsärenden kan ta hand om allt administrativt arbete för din räkning.*

På vår hemsida kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi byter och lagar och hur vi kan hjälpa dig (för att inte tala om varför vi är så stolta över våra medarbetare, vårt yrkeskunnande och vårt engagemang för att verkligen ge förstklassig service till alla våra kunder).

*gäller dock ej f.n. avseende FOLKSAM-koncernen